Premier League er et af de steder, hvor managers bliver udskiftet hurtigst. Det betyder selvfølgelig at vi har sat os ned for at finde ud, af hvilke der forlader posten første forud for den kommende sæson. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

Frank de Boer – Crystal Palace

De Boer er måske på stående fod allerede et FOR stort navn til lille Palace. Den erfarne hollænder har nemlig tidligere i vundet fire hollandske mesterskaber med Ajax – ud af seks.

Derudover har han selv været en fantastisk fodboldspiller. Han har blandt andet vundet La Liga med Barcelona og Eredivise med Ajax. Derudover har han spillet over 100 kampe for Hollands landshold.

Nu håber Palace’ fans selvfølgelig på, at noget af den succes kan overføres til dem. Men vær beredt på det værste. Det går måske hurtigere end man tror med de fyresedler.

Antonio Conte – Chelsea

 (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Conte har netop forlænget samarbejdet med Chelsea forud for de næste fire sæsoner.

Men alligevel har der været rygter om managerens fremtid på Stamford Bridge – også selvom han i sidste sæson sikrede mesterskabet til klubben.

Tidligere på sommeren var der spekulationer om, at italieneren ville forlade klubben fordi han var utilfreds med aktiviteten på transfermarkedet.

Det er blevet lavet om nu og Abramovich har hentet adskillige profilerede spillere til som fx Morata.

Slaven Bilic – West Ham United

Men den vi tror allermindst på i denne sæson er West Hams træner Slaven Bilic.

Overraskende nok gjorde han det usandsynligt godt sidste sæson ved at slutte som nummer syv med London klubben.

Den succes kan blive svær at følge op, selvom han har gjort sit bedste.

Der er nemlig kommet adskillige erfarne herre til klubben denne sæson. Heriblandt Pablo Zabaleta som den mest profilerede af nyindkøbene.

Ligeledes er tidligere Man Utd angriber Javier Hernandez blevet hentet tilbage til Premier Leauge forud for næste sæson.