Manchester Uniteds angriber Marcus Rashford har afsløret den angriber han ser mest op til. Og beundrer mest. Og han er stadig aktiv som spiller.

Den 21-årige englænder er meget hurtig blevet et meget varmt navn i verdens fodboldpresse. Han er en af verdens største unge talenter og har siden Ole Gunnar Solskjaer overtog managerposten strålet i rollen som topangriber på Uniteds hold.

Han viste store nerver da han tog straffesparket mod PSG midt i sidste uge i Champions League. Et mål, der fik sendt PSG ud af Champions League. Et mål der sendte Rashford og resten af United holdet i kvartfinalen i Champions League.

I et interview med magasienet GQ blev han spurgt om den spiller han beundrer mest. Meget overraskende er svaret at finde i den anden halvdel af Manchester bydelen.

. 

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Hav fokus på akademiet

“Når man har en dårlig kamp, men stadig laver mål; så er man altså rigtig god og noget for sig. Og det er det både Harry Kane og Pierre Emerick Aubameyang kan gøre. ”

Og han fortsatte:” Men den jeg ser mest op til må være Sergio Aguero. Han kan som sagt lave mål på dårlige dage og dårlige kampe. Det er det, der går ham så unik som han er. Sådan en fodboldspiller vil jeg gerne være. ” slog englænderen fast.

“United spillerne fra 92 er virkelig mine forbilleder. Specielt spillere som Ryan Giggs, Nicky Butt, Paul Scholes og Gary Neville. Det er alle eksempler på spillere, der kom fra ungdomsakademiet og gjorde sit for at spille sig på førsteholdet. På den måde har de meget stor værdi for klubben – både i dag men også dengang.

Jeg synes det enormt vigtigt at give akademi spillere chancen. Spillere som mig selv. Spillere som Lingard og nogle af alle de andre, som klubbens egen talent arbejde har arbejdet med i mange år. Det er super vigtigt at anerkende det store stykke arbejde, der bliver gjort i klubben. ” slog han fast.