Manchester Uniteds angriber Marcus Rashford afslører, hvad der for ham er det hårdeste ved at være en del af ungdomsakademiet i Manchester United, at komme på førsteholdet og tjene kassen som teenager. 

AF KRSTIAN PARIS

Han starter ud med interviewet at sige følgende: ” Det er meget hårdt. Mange af de venner man har fået da man var mindre, ser man slet ikke mere. Nogle holder man kontakten med, mens andre forsvinder ud af ens liv. Det er det sværeste.” forklarer han til Sky Sports.

Football Soccer – Manchester United v Everton – Barclays Premier League – Old Trafford 

” Når man kommer til klubben og begynder at spille, spiller man ikke kun for sig selv. Der er mange, der har haft den samme drøm som dig, så det er som om, at du spiller for alle dem også – og deres familier også,” siger den 20-årige til mediet.

Rashford har været en fast del af førsteholdet i snart to år nu. I februar 2016 kom han bragende ind fra ungdomsholdet og leverede resultater fra første sekund. Han tænker dog stadig på akademi-årene med stor glæde og han husker kun gode ting.

“Det bedste jeg kan sige er, at det er en stor familie. Selvom Jesse Lingard er fire eller fem år ældre end mig er han stadig en del af akademi-familien. Når man er U-11 spiller eller U16 spiller er alle sammen og alle kender alle. Man spiser sammen og man gør alt sammen. Det er det jeg husker mest. ”

Båndet på førsteholdet er dog ikke helt sådan forklarer Rashford. Truppen er på det seneste blevet kritiseret for at være for individuel og ikke indeholde nok holdånd.
Rashford forklarer: ” Selvom der kom nogle nye spillere til i sommers, er vi nu en familie og alle hjælper alle . Det er bare blevet skaleret op. Det er yderst hjælpsomt inde på banen.” slutter den engelske landsholdsspiller.