Den fynske midtbanespiller, Rasmus Falk, har ikke meget tilovers for den kritik, han har modtaget i løbet af sin tid som FCK-spiller. De fleste kritikere mener, at Falk er for lille til at spille på den centrale midtbane.

Der er ingen tvivl om, at den tidligere OB- og nuværende FCK-spiller, Rasmus Falk, er en af Superligaens bedste.

I løbet af sin tid hos FCK har den lille fynbo skiftet sin vante plads på kanten ud med en plads på den centrale midtbane.

Det har blandt andet ført nogle skader af sig, og en del kritik, der går på, at han er for lille til at spille på den centrale midtbane. Selv er Rasmus Falk dog ikke enig i den kritik, som han kalder for useriøs.

– Jeg løber mange meter og dækker store områder. Der er ingen tvivl om, at nogle tænker, at jeg ikke vejer så meget og ikke er så stor, men det er bare useriøst. Kig i stedet på de kampe, jeg har spillet derinde, så kan man sige for og imod i forhold til det. Jeg synes, at jeg har bevist, at jeg kan spille, siger FCK-spilleren til Ekstra Bladet.

I øjeblikket ligger Rasmus Falk og F.C. København på en førsteplads i Superligaen.

Søndag gæster man Aarhus, hvor AGF er dagens modstander. Fredensvang-klubben har – ligesom FCK – fået en glimrende start på denne sæson, og er således stadig ubesejrede.