I aften møder F. C. København på udebane Zenit fra Rusland. En kamp, hvor udeholdets Rasmus Falk kan komme til at spille en væsentlig betydning.

af: Emil Plovgaard

Rasmus Falk Fejrer

Rasmus Falk (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Rasmus Falk fik som 20-årig et tilbud fra en russisk klub, men det blev afvist. Han følte sig ikke moden nok til at tage springet. Det erfarer BT.

– Min agent ringede og sagde, at jeg lige skulle forholde mig til det, og der var jeg måske 20 år gammel. Det er noget tid siden. Jeg er ikke helt sikker på, hvilken klub det var. Men det var en af Moskva-klubberne. Jeg tør bare ikke at sige, hvilken en af dem det var. Men jeg var ikke der, hvor jeg syntes, at det var det rigtige skridt for mig, fortæller midtbanespilleren til BT.

Falk blev derfor hængende i Odense lidt endnu, indtil han som bekendt skiftede til hovedstaden.

Fynboen skiftede i en alder af 24 år i sommeren 2016 til F.C. København på en fri transfer.

I aften møder FCK – som tidligere skrevet – Zenit på udebane i Sankt Petersborg. En sejr vil medvirke, at den danske hovedstadsklub selv kan afgøre, om de skal videre i gruppen, når de i sidste runde møder Bordeaux på hjemmebane. Omvendt vil et nederlag med stor sandsynlighed føre til et exit.