VM er slut. Her er de bedste målmænd fra slutrunden og ratet fra plads 5-1. 

5. Kasper Schmeichel (Danmark )

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Kaspar Schmeichel havde ikke den bedste sæson med Leicester i Premier League i sidste sæson. Men under sommerens VM viste han virkelig, at han hører til i topklassen blandt verdens målmænd.

Han reddede det afgørende straffespark mod Kroatien som selveste Luka Modric tog. I den efterfølgende straffesparks konkurrence redde han også et par stykkker. Ja, han kan måske virkelig blive lige så god som sin far.

4. Hugo Lloris (Frankrig)

Hugo Lloris var nok blandt de målmænd, der havde mindst at lave denne sommer under denne turnering . Sæsonen i Tottenham var ikke super god, men alligevel var han førstevalg og anfører for Frankrig. De vandt jo som bekendt deres andet VM-trofæ.

Hans formidable redninger mod både Belgien og Uruguya er nok nogle vi alle vil huske. Dog vil vi også huske ham for den store fejl han lavede i finalen mod Kroatien…

3. Danijel Subasic (Kroatien)

Daniel Subasic var nok en af de spillere, der var hovedårsag til, at Kroatien nåede så langt som de gjorde denne sommer.

Subasic var decideret outstanding denne sommer og i specielt i knockout runderne. Det var virkelig de præstationer, der ledte Kroatien til finalen.

Det er også derfor, at han nemt kan betragtes som en af slutrundens bedste målmænd. Uden tvivl.

2. Jordan Pickford (England)

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Han var førstevalg i stedet for Joe Hart. Formentlig fordi han havde en fremragende sæson i Everton i fjor. Successen tog han med til Rusland, hvor han stod en fremragende slutrunde.

Kritikken var ellers stor inden turneringen, men han satte kritikerne på plads med sine fine redninger og gode udspark.

Han var nok også en af de spillere som gjorde udslaget og fik England i deres første VM-semifinalen siden de vandt i 1966.

Med målmænd som Nick Pope og Jack Butland som andet og tredjevalg er fremtiden for England meget lys.

1. Thibaut Courtois (Belgien)

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Belgien har overrasket alle og enhver denne sommer. Men en der ikke har overrasket er Thibaut Courtois. For han har nemlig bevaret sit høje niveau fra klubholdet Chelsea til landsholdet Belgien.

Han var uden tvivl den bedste målmænd denne sommer og har fortjent vundet den gyldne handske…