Den 21-årige tyske RB Leipzig-angriber Timo werner formåede i sidste sæson, at lave 21 mål for den tyske klub. Det meldes at Werner skulle have interesse i at spille for en af de europæiske storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Fourfourtwo skriver at RB Leipzig-angriberen Timo Werner, har afsløret at der er chance for han forlader klubben. Det meldes at den unge tysker skulle have stor interesse i at spille for en europæisk storklub.

(Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images)

Derfor forventes det at såfremt der skulle komme et bud fra en af de største klubber, så kunne den 21-årige tysker være klar til at forlade Leipzig. Bundesliga-klubben RB Leipzig havde i sidste sæson en rigtig god tid i Bundesligaen,derfor deltager klubben i Champions League denne sæson.

Den unge tyske angriber formåede i sidste sæson, at sende 21 bolde ind i netmaskerne for RB Leipzig. Det meldes samtidig at der muligvis er en kontraktforlængelse under opsejling, og der skal Werner overveje hvad han gør.

Forlænger tyskeren med den tyske klub?

Det meldes at RB Leipzig skulle have interesse i at få Timo Werner, til at underskrive en forlængelse som udløber i 2020. Det må dog forventes at hvis Werner underskriver forlængelsen, bliver det sværere at hente ham væk fra Leipzig.

Læs også: Kontaktforlængelse under opsejling: Real Madrid-stjerne tæt på forlængelse