Los Blancos har for alvor mærket konsekvenser af, at Cristiano Ronaldo i sommer forlod den spanske hovedstad til fordel for den italienske provins.

CARDIFF, WALES – AUGUST 12: (L-R) Cristiano Ronaldo of Real Madrid celebrates with teammates James Rodriguez, Gareth Bale and Karim Benzema after scoring the opening goal during the UEFA Super Cup between Real Madrid and Sevilla FC at Cardiff City Stadium on August 12, 2014 in Cardiff, Wales. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Klubben har endnu ikke formået at erstatte den portugisiske stjernespiller. Det store ansvar blev overdraget til Karim Benzema og Gareth Bale, der dog i denne sæson endnu ikke har levet op til forventningerne.

Begge startede sæsonen ud i fin form, men efter et stykke tid, stod det klart, at duoen ikke fungerede uden Ronaldo ved deres side.

Og da de begge to også har døjet med skadesproblemer, er Real Madrid imidlertid løbet tør for spillere, der scorer rigeligt med mål.

Således har de i denne sæson blandt andet gået 465 minutter uden at score et eneste mål. Dette medførte, at Julen Lopetegui blev fyret efter blot én sejr i syv kampe.

Nu er Real Madrid ved at forberede sig på vinterens transfervindue, hvor man vil forkæle sig selv med en ny angriber. Det skriver det spanske medie, SPORT.

Florentino Perez ønsker angiveligt en erfaren angriber, der kan hjælpe Real Madrid igennem resten af sæsonen. Derefter skal der bruges en god portion penge på en angriber, der også kan blive en mand for fremtiden.

Her er de realistiske muligheder

De spanske medier spekulerer blandt andet i, om Real Madrid vil overveje Falcao som en mulighed. Den colombianske angriber er efter sigende utilfreds med situationen hos sin nuværende arbejdsgiver, Monaco, der roder rundt i bunden af den franske liga.

Zlatan Ibrahimovic nævnes også som en realistisk mulighed. Svenskeren gør sig i øjeblikket i MLS, hvor han tørner ud for Los Angeles Galaxy.

Sidste sommer blev klubben kædet sammen med Edinson Cavani, men uruguayaneren blev i Paris. De vender måske blikket mod den 31-årige angriber igen.

Der er dog også to andre transferemner i spil. Det drejer sig om Maxi Gomez og Borja Iglesias, der tørner ud for henholdsvis Celta Vigo og Espanyol.

Real Madrid ligger i øjeblikket på en skuffende sjetteplads i La Liga.