Real Madrid har fået at vide af klubbens stjerne nummer et, Cristiano Ronaldo, at den spanske hovedstadsklub skal tilbyde ham en højere løn.

(Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Det skriver Marca, der samtidig afslører, at Ronaldo gerne vil tjene det samme som sine kolleger, Neymar Jr. og Lionel Messi.

På trods af sine ønsker, beskrives Ronaldo dog ikke som typen, der gerne vil have tingene hurtigt ordnet, ifølge den spanske avis. Det respekterer han trods alt klubben for meget til at gøre. Han vil ikke skabe nogen kamp i hierarkiet, eller sætte klubben under pres.

På grund af hans nuværende status i fodboldverdenen, vil Ronaldo gerne have en løn, der tilsvarer den løn, som Paris Saint-Germain og FC Barcelona-spillerne, Neymar Jr. og Lionel Messi.

Angiveligt kræver den portugisiske stjerne 25 millioner euro. Om året.

Marca skriver endvidere, at portugiseren ikke forventer en ny kontrakt, eftersom han allerede har underskrevet en, der løber frem til 2021. Når vi når fire år længere frem, er han nemlig blevet 36 år, og det er dermed en aldrende herre, vi har med at gøre.

Det skrives også, at klubben som førsteprioritet ikke har en lønforhøjelse til Ronaldo i tankerne, men derimod en forlængelse af Sergio Ramos’ kontrakt.