Den seneste tid har der floreret rygter om, at kongeklubben fra Spaniens hovedstad, Real Madrid, måske kunne være de kommende bejlere til verdensstjernen, Neymar, der i sommers blev verdens dyreste fodboldspiller. Handlet for lidt over 1,5 milliarder danske kroner. 

AF KRISTIAN PAIRS

Selvom det er mindre end et år siden, at den brasilianske superstjerne kom til den franske hovedstad, er der flere medier, der skriver om, at Real Madrid pønser på at hente landsholdsspilleren tilbage til La Liga til deres klub.

Det sker efter, der flere gange er blevet skrevet om kontroverser og intriger i den franske trup – i sær mellem Neymar og andre spillere, men også mellem Unai Emery – manageren – og Neymar.

Nu indrømmer Real Madrids manager dog, at PSG-stjernen sagtens ville kunne være en del af Real Madrid truppen i fremtiden.

 

Neymar

Neymar (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Neymar har domineret Ligue 1 i denne sæson ved at lave 28 mål i 30 kampe i ligaen, men den stime har fået en brat ende efter han er blevet skadet og meldt ude i resten af sæsonen. Forhåbentlig kan han dog vende tilbage til den internationale scene inden der er VM til sommer i Rusland.

“Neymar ville passe ind i en hver trup i verden. Han er meget godt, men jeg vil ikke kommentere på en spiller, der ikke er min, ” har Real Madrids manager, Zidane udtalt til mediet ESPN.

Zidane gik hurtigt videre til andre nyheder og kommenterede på Gareth Bales fremtid:

“Han mangler ikke noget. Gareth har det godt og det går godt, der er mange vigtige kampe tilbage i sæsonen. Gareth er en meget vigtig spiller for os og vil fortsat være det i resten af sæsonen. Jeg har talt med ham og det er naturligvis ikke noget problem. Bale er vigtig for os, men det er der også andre spillere, der er. Sådan er det. ” slog Zidane fast på pressekonferencen.