Af Anders Lang Jensen

Spanske spillere er i høj kurs i den spanske liga. Publikum vil se deres nationale helte spille for de store hold, og det kan Real Madrid måske snart få glæde af.

Foto: Getty

Den spanske højreback Hector Bellerin har længe været rygtet mod sit hjemland, og særligt hans tidligere klub FC Barcelona meldes særdeles interesserede i at hente den lynhurtige back tilbage til, hvor det hele startede. I Barcelona.

Men de evige rivaler fra Real Madrid følger situationen. Bellerin leverer solide præstationer for Arsenal og med sin offensive kvalitet, øjner Real Madrid også en handel med den unge spanske back.

Ifølge den spanske avis Don Balon forbereder præsidenten i kongeklubben Florentino Perez et sommerbud, der skal gøre Bellerin til den næste store galactico-handel på Santiago Bernabeu.

Nærmere bestemt skulle præsidenten være en meget stor tilhænger af Bellerin, og vil til sommer smide deres nuværende højreback Danilo oveni en byttehandel, der skal indfri Madrid-klubbens mål om at skrive Bellerin på holdkortet frem mod den nye sæson.

Brasilianske Danilo har svært ved at finde niveau i den spanske hovedstad, og har blot fået 13 kampe for Los Blancos i denne sæson. Jagten på mere spilletid kan ende med et skifte til London og Emirates Stadium.