Real Madrid har endnu en gang gang i noget af en succesfuld sæson i år, hvor de både fører La Liga foran de evige konkurrenter fra Barcelona og de er stadig med i dette års udgave af Champions League, hvor de er nået til semifinalen. 

AF KRISTIAN PARIS 

Real Madrid øjner i øjeblikket Liverpools midtbanespiller Philippe Countinho som en potentiel afløser for Madrids Luka Modric, der den seneste tid har været genstand for stor interesse fra Bayern München. Det bekræfter Don Balon. 

Los Blancos præsident Florentino Perez er overvejer angiveligt at sælge den kroatiske playmaker, en spiller som over de seneste par sæsoner har etableret sig som en af verdens bedste midtbanespiller, ligesom han også er blevet en fanfavorit i Madrid siden skiftet fra Tottenham tilbage i 2012.

Don Balons hævder også, at Bayern allerede nu har lagt et bud på bordet på omkring 300 millioner danske kroner for Modric, der nu er blevet 31 år. Det er stadig uklart om det er en pris Madrid ønsker at acceptere.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Perez har derfor allerede vendt sin opmærksomhed mod en potentiel erstatning for den lille gæve kroat. Og er altså angiveligt Coutinho fra Liverpool.

Den brasilianske landsholdsspiller er den seneste tid blevet rygtet sammen med selveste Barcelona, specielt efter, at Neymar offentlig udtrykte sit håb om, at Coutinho en dag ville komme til den catalonske storklub.

“En Premier League spiller jeg ville ønske at se i Barcelona er Coutinho. Jeg tror han er den slags spiller, der passer perfekt til Barcelona.”  Forklarede Neymar til i sidste måned.

Med Real Madrid, der nu også er interesseret, ser det ud til at Coutinho er efterspurgt, efter han i denne sæson har scoret ti mål og leveret seks assists i alle turneringer.