Selvom Real Madrid netop har slået deres position fast i moderne topfodbold fast ved at vinde Champions League igen, er der altid plads til forbedring. Og det er noget klubben tager alvorligt. Nu kædes de meget sammen med ung spanier… 

AF KRISTIAN PARIS 

Real Madrid er eftersigende meget interesseret i Real Betis’ midtbanespiller Danie Ceballos, der spiller på U21 landsholdet i Spanien. Han bliver formentlig hovedstadsklubbens første signing denne sommer. For Real Madrid stopper aldrig med at forbedre sig.

 

Dan Balon hævder, at kongeklubben vil overraske mange ved at gå efter Ceballos, eftersom han
ikke er en spiller, der bliver snakket meget om i transfer- medierne.
Men Ceballos har været outstanding for Real Betis i denne sæson, hvor han har udviklet sig til
en af klubbens nøglespillere.
FBL-ESP-DERBY-BETIS-SEVILLA

Ifølge samme medie, ser det ud til at Ceballos, der er opdraget på Sevillas ungdomsakademi, at han vil kunne blive hente for lige på den anden side af 100 millioner danske kroner, selvom han er en af de største spanske spillere på transfermarkedet lige nu.

Men i stedet for at Ceballos skal blive en del af de hvides nuværende førsteholdstrup, er Zinedine Zidane og co. mere tilbøjelig til at lade Ceballos forlade hovedstaden for at spille videre, udlejet, for Real Betis i næste sæson også.

Derfor vil han på den måde, have endnu et år til at fortsætte sin stigende udvikling i kendte omgivelse – men med det faktum, at han er øremærket for Bernabeu efter de 12 måneder.

Men eftersom Ceballos er i spil for U21 landsholdet i polen i EM, bliver spillerens fremtid nok først afgjort efter 30 juni, når turneringen er slut.