Real Madrid er de seneste mange sæsoner blevet kendt som den klub, der henter den ene superstjerne efter den anden. Sidste sommer var ikke nogen undtagelse, ligesom det nok heller ikke bliver til sommer. 

AF KRISTIAN PARIS 

I sommers hentede hovedstadsklubben blandt andre Alvaro Morata tilbage i en transfer der kostede dem omtrent 255 millioner danske kroner. Derudover blev truppen suppleret af tre ungdomsspillere, der blev rykket op fra Castilla, deriblandt kæmpe talentet Marcos Llorente, der i øjeblikket er udlejet til Alaves.

Man skilte sig også af med profiler Jese, Alvaro Arbeloa, Lucas Silva røg på lån til Cruzeiro i hans hjemland Brasilien.

Ja, Madrid er virkelig glad for at gøre handler, når transfervinduet har åbent. Og nu er de på banen igen.

Ifølge The Mirror florerer der rygter om, at kongeklubben ønsker at hente to profilerede superstjerner fra Premier League – men fra to forskellige klubber.

Det drejer sig om Chelseas nok bedste spiller i denne sæson, Eden Hazard, der sammen med en af Uniteds profiler, David de Gea, kædes sammen med et skifte væk fra England og Premier League og til Bernabeu i stedet.

(Photo by Ashley Western – CameraSport via Getty Images)

Chelsea angriberen har været i fin form indtil videre i sæson, hvor han har scoret 11 mål og assisteret seks gange.

 

Ifølge britiske medier er Chelsea i gang med forberede et ny kontrakt til superstjernen, der angiveligt sikrer belgieren omtrent 3 millioner danske kroner om ugen.

(Photo by Simon Stacpoole/Mark Leech Sports Photography/Getty Images)

Bredt accepteret blandt fodboldfans som en af de bedste målmænd i verden. Var tæt på at skifte til selvsamme Madrid for to år siden, men handlen faldt uvist til jorden…