Real Madrid har ikke været særlig gode indtil videre i denne sæson. Zidanes tropper ligger i øjeblikket placeret på en noget skuffende fjerdeplads. Og det er ingen hemmelighed, at Florentino Perez ønsker at reformere angrebet i den spanske hovedtad.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Derfor er mange spillere også blevet rygtet til Los Blancos, der engang var berømte for sin skarpe offensiv og altid målglade humør. Blandt andet er spillere som Harry Kane, Paulo Dybala og Andrea Belotti blevet rygtet til de forsvarende La Liga-mestre.

Foruden Karim Benzema, ligner det da også, at Real Madrid er på vej til at tynde lidt mere ud i truppen. Walisiske Gareth Bale rygtes nemlig også væk fra den spanske hovedstad.

Og hvad skal han koste, tænker du vel nok?

Ifølge den spanske avis, DiarioGol, er Florentino Perez parat til at lade Bale gå. Dog ikke for ethvert beløb. Han vil nemlig have næsten ni cifre på sin check. Angiveligt kræver præsidenten i en af verdens største klubber nemlig 90 millioner euro, eller 675 millioner danske kroner, for den tidligere Tottenham-spiller.

Et tab på €10 mio. euro – eller hvad?

Til sammenligning kan det nævnes, at madrilenerne i sin tid gav 100 millioner euro, godt 750 millioner danske kroner, da man tilbage i 2013 besluttede sig for at investere i angriberen. I denne sæson har Bale kun har fået skuffende ti optrædener for klubben.

De få kampe skyldes blandt andet, at Gareth Bale har været hårdt ramt af skader. Skader, som han endnu ikke er kommet sig helt over. Netop skaderne er også en af grundene til, at Perez overvejer at skille sig af med ham.

Ifølge DiarioGol meldes både Manchester City og Tottenham interesserede i ham, men de er altså ikke villige til at give det, Perez ønsker. Angiveligt står de to klubber klar med 60 millioner euro hver.

I de ti kampe i denne sæson har Bale bidraget med tre mål og tre oplæg.