(Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images)

(Photo by Carlos Palma/NurPhoto via Getty Images)

En artikel fra The Sun tidligere på ugen hævdede, at Manchester United og Chelsea holdt øje med Sporting Lissabons kantspiller, Gelson Martins.

Af Emil Plovgaard

Avisen hævdede blandt andet, at begge Premier League-klubber havde sendt talentspejdere til Lissabon for at se den 21-årige kantspiller an i gårsdagens Champions League-nederlag til Real Madrid.

Men ifølge The Daily Mirror er Real Madrid også indblandet i krigen om den unge kantspillers underskrift.

Martins bliver kaldt den nye Luis Figo og går i mange menneskers øjne en stor fremtid i møde de kommende år.

Portugiser erstatter en anden portugiser

Real Madrid er efter sigende varme på Martins, der på længere sigt skal være en potentiel erstatning på længere sigt for en anden portugiser, Cristiano Ronaldo.

Ronaldo – der, selvom han underskrev en ny kontrakt i sidste måned – fylder 32 i februar og formentlig er på vej ind i efteråret af hans karriere.

Martins’ alsidighed appellerer også til Real Madrid, idet den unge portugiser også er brugbar på backen.

Kantspilleren har haft en fornem sæson indtil videre og i oktober måned debuterede han for det portugisiske landshold.

Manchester United er kendte arvtagere hos Sporting Lissabon, hvor man førhen har haft succes med købene af både Cristiano Ronaldo og Luis Nani.

Dog bliver spekulationer omkring et salg af Gelson Martins sat på pause indtil næste sommer, da Sporting Lissabon lige nu skal forsøge at undgå at tabe terræn til Benfica, der allerede er fem point foran på førstepladsen i den portugisiske Primeira Liga.