En Real Madrid-spiller, der spiller på midtbanen har forlænget kontrakten med kongeklubben så den først udløber i 2020. Læs her i artiklen hvilken spiller det drejer sig om. 

Af David Paris 

Den kroatiske landsholdsspiller Luka Modrics kontrakt udløber i 2018, men nu har han altså indvilget i at forlænge sin kontrakt med hovedstadsklubben frem til 2020. På det tidspunkt vil Modric være 35 år.

Den i dag 31-årige offensive eller centrale midtbanespiller kom til kongeklubben i 2012 fra Tottenham Hotspurs og har siden spillet en nøglerolle på Madrid-mandskabet i jagten på at følge med Barcelonas succes. Det er blevet til flere La Liga-titler, to  Champions League-triumfer og to Copa del Rey-trofæer.

Modric, der til tider er anfører på det kroatiske landshold har spillet 180 kampe for Real Madrid i alle turneringer indtil videre. Senest vendte han tilbage fra en knæskade i holdets 2-2-kamp mod Borussia Dortmund i Champions League.

Det hele startede tilbage i hjemlandet med en professionel kontrakt hos Kroatiens største klub Dinamo Zagreb inden turen i 2008 gik videre til Tottenham Hotspurs.