Real Madrid er kendt for at have nogle af de største stjerne i fodboldens verden. Og på et hold som Real Madrids er 10’er positionen en af de vigtigste på holdet. Her er klubbens nummer nye. 

AF KRISTIAN PARIS

Ja, lad os bare være ærlige. Det overraskede os alle sammen, da hovedstadsklubben fra Spanien sendte deres store offensivstjerne James Rodriguez væk på en to-årig lejeaftale med de Sydtyske giganter fra Bayern München.

Det betyder også, at trøjen med nummer 10 er ledig for de næste to år, og at Real Madrid skal vælge en ny ’10’er’ forud for den kommende sæson. Og valget er måske rimelig passende.

Selvom, der har været end del tvivl om, hvem der skulle overtage den berømte trøje med nummer 10, er valget dog faldet på Tottenhams tidligere playmaker Luka Modric, der siden han kom til klubben for snart fem år siden har båret trøje nummer 19.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Mange havde nemlig regnet med den spanske troldmand, Isco, som den kommende bærer af den populære trøje. I sær efter han spillede sig in Zidanes trup sidste sæson, eftersom hans direkte konkurrent, Bale, var skadet i næste 20 kampe i sæsonen.

Det skriver klubben på deres hjemmeside.

Modric har dog også gjort sig positivt bemærket de sidste par sæsoner. Han har slået sit navn fast som en af de bedste midtbanespillere, og han har det sidste år udgjort hovedstadsklubbens midtbane sammen med Toni Kroos og Casemiro.

Modric kom til Madrid fra Tottenham tilbage i 2012 for bare 180 millioner kroner.