Alle Europas store klubber er allerede nu i gang med forberedelserne til den nye sæson, og det indebærer kontraktfornyelser, opsigelser og nye kontrakter til nye spillere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Real Madrids coach Zinedine Zidane forventes at underskrive en ny kontrakt med klubben, der beholder franskmanden i spidsen for Los Blancos på Bernabeu.

MADRID, SPAIN – OCTOBER 22: Head coach Zinedine Zidane of Real Madrid attends a press conference at Valdebebas training ground on October 22, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

 Zidane er lige nu i den situation, at hans kontrakt udløber til juni, og han indrømmede tidligere denne måned, at han ikke kunne påbegynde forberedelserne til den nye kontrakt, sæson 17/18, fordi hans fremtid jo som sagt ikke er sikret endnu.

Ifølge den spanske avis Marca, er det ikek længere et problem. En artikel i avisen slår fast, at en kontraktforlængelsen for franskmanden er i vente, og det grunden til det ikke er sket endnu, er blot en ‘formalitet’.

De bekræfter også, at Zidane kan forvente en kontraktforlængelse uanset resultaterne i ligaen og i dette års Champions League. Uanset om de vinder eller ej.

Selv hvis Real Madrid går i gennem en trofæ løs sæson, betyder det angiveligt ikke noget for franskmandens fremtid. Marca beskriver det som, at præsidenten Florentino Perez stoler blindt på Zidane.

Tidligere i Perez’ regeringsperiode har der været en del trænere for hovedstadsklubben. Vicente del Bosque var fyret i 2003, på trods af, at han sikrede klubbens mesterskabet i den første sæson, og kun 12 måneder de vandt Champions League.

Desuden blev Carlo Ancelotti også fyret i 2015, bare et år efter han vandt La Decima.

Men Zidanes situation er anderledes. Det var selvfølgelig Perez, der første gang bragte franskmanden til Bernabeu som den dyreste spiller i historien dengang i 2001. Det bevidner også, at der er et meget stærkt bånd mellem de to.