Los Blancos har næsten altid et kort oppe i ærmet og hvis de ikke har det, så forsøger de at få det. I følge den spanske avis Da Balon så har Real Madrid lagt en plan, der skal få Chelseas fløj Eden Hazard til Madrid.

STOKE ON TRENT, ENGLAND - NOVEMBER 07:  Eden Hazard of Chelsea reacts during the Barclays Premier League match between Stoke City and Chelsea at Britannia Stadium on November 7, 2015 in Stoke on Trent, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Eden Hazard (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

I følge det spanske medie går planen ud på at Real Madrid skal lave en byttehandel med Chelsea, således at Chelsea får James Rodriguez mod at Real Madrid får belgiske Eden Hazard. Hvorvidt denne plan kan blive ført ud i livet er enormt svært at spå om, men der er nogle ting, der taler for en sådan byttehandel.

Læs også:

De bedste Real Madrid spillere ever!

 To verdensstjerner der blev væk i denne sæson

Sidste sæson var Eden Hazard en lysende stjerne for Chelsea med 14 mål og 9 assists i 38 kampe, men han har haft svært ved finde formen i denne sæson, der hverken har været imponerende for Chelsea eller Hazard. Med blot 2 assists og ingen mål i 16 kampe i Premier League i denne sæson, så peger tommelfingeren nedad.

James Rodriguez har været meget ramt af skader i denne sæson, og efter han er vant tilbage har han haft svært ved at opnå en fast plads i Benitez starttrup.

MADRID, SPAIN - AUGUST 29: James Rodriguez of Real Madrid CF celebrates scoring their fourth goal during the La Liga match between Real Madrid CF and Real Betis Balompie at Estadio Santiago Bernabeu on August 29, 2015 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

James Rodriguez (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Det vil i bund og grund sige at begge klubber sidder inde med en stor verdensstjerne, der på ingen måde præsterer på den måde, som forventes af dem. Et skifte af klub kan være vejen ud af begge spilleres skyggetilværelse og på den måde kan både Chelsea og Real Madrid vinde på en byttehandel, når spillerne starter med fornyet gejst i  de nye klubber.

Det lyder også fra den spanske avis, at Real Madrid skulle være parat til at hive den store pengepung frem, hvis Chelsea hellere vil indgå i en cash-handel. Spændende scenario syntes vi hos fodboldspilleren, men gad vide om Mourinho ikke har andre planer end at lade Hazard indgå i en byttehandel…

Læs også:

Chelseas Dream Team