Spilleren som Real Madrid-præsidenten Florentino Perez ærger sig over ikke blev solgt, er den 28-årige waliser Gareth Bale. Det forventes samtidig at Real Madrid ikke kan få så mange penge for Bale, som de formentlig håbede på.

Af Lasse D. Drescher

Der meldes fortsat meget om at Gareth Bale kunne være på vej mod Manchester United, og væk fra Real Madrid. Nu melder det engelske medie Daily Star at Real Madrid-præsidenten Florentino Perez er ærger sig over Bale ikke blev solgt i løbet af sommeren.

(Photo: Getty Images)

Florentino Perez har tidligere vist utilfredshed, over Gareth Bales mange skader. Han mener nemlig ikke at Bale er pengene værd at have i klubben, når han kun er i topform sommetider.

Det spanske medie Diario Gol skriver at Real Madrid vil håbe på at få mange penge for Gareth Bale. I løbet af sommeren blev der solgt spillere for absurd store beløber, og det meldes at Real Madrid ikke forventer at kunne sælge Bale for et beløb i nærheden af de store beløber vi hørte om.

Det engelske medie skriver samtidig at Gareth Bale grundet hans mange skader og skavanker, er værdisat til omkring 450.000.000 kroner. Den 28-årige Real Madrid-profil missede 23 kampe i sæsonen 2016/2017, og det er forståeligt at Perez ikke er helt tilfreds.

Dog har Gareth Bale en ret udemærket statistik, for Real Madrid. Waliseren har formået at lave 70 scoringer i løbet af 159 kampe for den spanske storklub. Det engelske medie skriver samtidig, at de ikke helt forstår hvorfor Bale blive ramt af så mange skader.

Hvornår er problemerne opstået?

Gareth Bale havde nemlig ikke de voldsomme problemer hos Tottenham Hotspur, og han spillede ofte. Derfor er det ifølge mediet sært, at han nu oplever problem på problem med sin krop.

Daily Star mener det måske kan hænge sammen med Gareth Bales træning. Altså at han simpelthen har været for hård mod sin krop, efter ankomsten til den spanske storklub.

Læs også: Mourinho i uenighed med ledelsen: Kræver forlængelse af spillers kontrakt