Af Anders Lang Jensen

Real Madrids præsident Florentino Perez har meget magt i kongeklubben i Madrid, og særligt spillersalg har præsidenten hånden over.

Photo by Aitor Alcalde/Power Sport Images/Getty Images

Colombianske James Rodriguez har haft svært ved at finde fast spilletid under franske Zinedine Zidane på Real Madrid-mandskabet. Den stærke midtbanetrio i Casemiro, Modric og Kroos har spillet de store kampe i sidste sæson, der rakte til en ligatitel og en Champions League-triumf.

Rygter om et skifte til engelske Premier League har der været i stor stil, og særligt de to store giganter i Manchester United og Chelsea meldes lune på den offensive midtbanemand, der skiftede til holdet på Bernabeu efter sin flotte VM-slutrunde i 2014.

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Ifølge Daily Express ønsker præsidenten hos Real Madrid nemlig at sælge James til Chelsea i stedet for Manchester United. Men vigtigst af alt ønsker Perez sig i hvert fald den colombianske tekniker ude af klubben for at bringe en ny spiller ind som erstatning.

Chelsea kan altså takke for tilliden til den magtfulde præsident på Bernabeu ved at slå til og skrive under med James Rodriguez denne sommer. Han startede inde blot 13 gange i sidste sæson for kongeklubben i den spanske La Liga. Jagten på mere spilletid sættes altså med stor sandsynlighed ind denne sommer.

Photo by Shaun Botterill – FIFA/FIFA via Getty Images

Videre skriver avisen, at Real Madrid gerne vil i mere økonomisk balance i dette transfervindue, hvorfor et stort salg af James er målsætningen. Og Chelsea skulle være klar til at indfri de økonomiske forventninger, Perez kræver i den spanske hovedstad.

Der skal penge i kassen, som skal sikre en ny spiller til truppen, der kan levere mere, end Real Madrids nummer 10 har gjort i den overståede sæson under Zidane.