Real Madrid-præsidente Florentino Perez skulle ifølge flere medier, blandt andet AS være klar til at sætte klubben i en massis milliardgæld for at få byggeriet af det nye Santiago Bernabeu færdig. Renovationerne af klubbens stadion er nemlig løbet op i flere penge end, der oprindeligt var budgetteret med.

Planen var, at Perez og Real Madrid skulle få en aftale på plads med de milliardforretningen International Petroleum Investment Company, der på grund af navnet er et investeringsfirma. Men den aftale bliver ikke en realitet. Og det giver problemer for den spanske hovedstadsklub, der lige nu står og mangler mellem 3 og 3.5 milliarder danske kroner. Afhængig af de ekstra udgifter i forhold til renovationen af hjemmebanen.

Så selvom sponsoraftalen ikke er gået igennem, så stopper man ikke renovationer og forbedringerne af stadionet. De fortsætter og det betyder, at Real Madrid altså skylder det førnævnte beløb. Før denne beslutning tages skal klubpræsidenten Florentino Perez dog havde 2/3-dele af stemmerne fra bestyrelsen. Og afstemningen er endnu ikke fundet sted.

 Flere nye tiltag

Flere medier, herunder den spanske avis Marca skriver, at renovationerne er sat til at tage fire år og blandt andet inkluderer nye tribuner og en 360 graders skærm, der viser udvalgte sekvenser i langsom gengivelse.

Det er usikkert, hvor meget byggeriet kommer til at påvirke den daglige gang på stadion og hvor mange siddepladser klubben må undvære mens det står på. Intet tyder dog på, at Los Blancos, som Real Madrid også kaldes, skal flytte til et midlertidigt stadion. Derfor så er byggeriet nok ikke så omfattende. Og det er også derfor det tager op til fire år. Fordi de laves i små etaper.

Real Madrid har fået en god start på sæsonen. Tre sejre ud af tre mulige er det blevet til. Og det ser ud til at de klarer sig udmærket uden Ronaldo. 2-0 over Getafe. 4-1 og Leganes og 4-1 og Girona.