GETAFE, SPAIN - APRIL 16: James Rodriguez (2ndR) of Real Madrid CF celebrates scoring their fourth goal with teammates Raphael Varane (R) and Jese Rodriguez (2ndL) during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

GETAFE, SPAIN – APRIL 16: James Rodriguez (2ndR) of Real Madrid CF celebrates scoring their fourth goal with teammates Raphael Varane (R) and Jese Rodriguez (2ndL) during the La Liga match between Getafe CF and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez on April 16, 2016 in Getafe, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Raphaël Varane har fortalt til det franske medie Canal Plus, at han havde muligheden for at skifte til Manchester United denne sommer, men han takkede nej.

José Mourinho brugte mange penge i sit første transfervindue som Manchester United-manager, og en af dem han forsøgte at hente, var Raphaël Varane hos Real Madrid.

Raphaël Varane fortæller, at det var en svær beslutning at sige nej, men han kunne ikke forlade Real Madrid og Zinedine Zidane.

– Jeg besluttede at blive, fordi det er, hvad jeg ønsker, og fordi jeg er glad her. Det er ikke nemt at sige nej til José Mourinho, men du er nødt til at afveje fordele og ulemper, siger Raphaël Varane til Canal+.

– Vi er mænd, vi er nødt til at træffe beslutninger, og det er den måde, det er. Manchester United er en meget stor klub, men Madrid og jeg er i sync i forhold mit projekt, og der er ikke meget andet at sige. Hans (Real Madrid-træner Zinedine Zidane, red.) tillid og støtte er virkelig vigtig for mig og fra det øjeblik, han fortalte mig, at jeg var en vigtig spiller for ham var der ikke meget mere at sige.

Det var José Mourinh, der hentede Raphaël Varane til Real Madrid tilbage i 2011, da han var træner i klubben og gav ham det helt store gennembrud i kongeklubben. Det lykkedes ham dog ikke at bringe Varane til Manchester United sammen med ham selv i denne omgang.