De spanske giganter fra Real Madrid skulle angiveligt være interesseret i at hente Javier Hernandez tilbage til klubben. Det vil dermed blive til et gensyn for mexicaneren, der spillede sæsonen 2014/15 for Los Blancos.

Den spanske avis, AS, skriver, at Real Madrid igen vil hente den tidligere United-profil, som man ikke udnyttede købsoptionen på sidste år.

Dengang lod Real Madrid Javier Hernandez skifte til den tyske Bundesliga-klub, Bayer Leverkusen, hvor Chicharito sidenhen har nydt stor succes. Mexicaneren har scoret imponerende 33 gange i blot 49 optrædener for den tyske klub, og Chicharitos gode form er da også blevet bemærket af madrilenerne.

I et interview med AS, hvor bestyrelsesmedlemmet, Santiago Aguado, bliver spurgt om, hvorvidt han vil hente Chicharito tilbage, hvis han kunne, svarer han følgende:

“Ja, det ville jeg gøre. Det ville jeg, fordi jeg mener, at Chicharito er en storslået spiller.”

Den nu 28-årige Javier ‘Chicharito’ Hernandez skiftede tilbage i 2010 til Manchester United fra den mexicanske C.D. Guadalajara.

På transfermarkt.co.uk er Javier Hernandez vurderet til cirka 215 millioner kroner, så det vil være et mindre bump på vejen, hvis den spanske hovedstadsklub beslutter sig for at købe mexicaneren.

To gange er han blevet engelske mestre med Manchester United, som han også har vundet to Super Cups med.

På det mexicanske landshold er det blevet til 86 landskampe med 45 scoringer.