Real Madrid er interesserede i at hente Borussia Dortmunds Christian Pulisic til Spanien, det skriver The Sun.

 (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Bongarts/Getty Images)

Los Blancos har tilføjet vidunderdrengen fra Dortmund som primært emne i det næste transfervindue, eftersom man gik glip af Kylian Mbappé, der i stedet skiftede til Paris Saint-Germain på et sæsonlangt lån.

Pulisic har begyndt denne sæson med fine præstationer for Peter Bosz’ mandskab, og i øjeblikket kan Bundesliga-førerne nyde godt af tre mål og en assist i ni optrædener for Pulisic. Mon de bliver Herbstmeister i år?

Formen kombineret med Pulisic’ stigende omdømme som en af de mest ønskede stjerner i europæisk fodbold, har bragt ham til tops på Reals ønskeliste. Klubpræsident Florentino Perez ønsker nu at sprænge banken, og hente den 19-årige spiller til Santiago Bernabeu.

Liverpool mislykkedes i deres forsøg med at hente Pulisic væk fra Westfalenstadion, og den amerikanske landsholdsspiller har imidlertid fortsat sin udvikling hjemme i den tyske liga.

Pulisic er en alsidig spiller, da han både kan spille venstre og højre kant, og han har skinnet igennem for Borussia Dortmunds førsteholdet, lige siden han fik chancen for første gang under Thomas Tuchel.

Dortmund får det svært, hvis de skal overbevise Pulisic om at takke nej til tilbuddet fra Los Blancos, og med hans nuværende kontrakt, der udløber i sommeren 2020, kan det blive en nervøs omgang for Peter Bosz’ mandskab, der nok gerne vil holde på det unge stjernefrø.

Hvis Pulisic takker ja til et ophold i Real Madrid, skal han kæmpe om pladsen med spillere som Gareth Bale, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Marco Asensio, der alle vil give deres bedste for at gøre det til et svært ophold for den unge amerikaner i den spanske hovedstad.