Bliver spændende og se om Real Madrid-træneren vælger at lytte til midtbanespilleren, eller ej.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige Real Madrid spiller Mateo Kovacic, rygtes fortsat væk fra den spanske storklub. Den kroatiske midtbanespiller sættes meget i forbindelse med et skifte, til en af tre Premier League-storklubber.

(Photo: Getty Images)

Storklubberne som viser interesse i Kovacic, er ifølge det spanske medie Liverpool, Manchester City og Manchester United. Der meldes intet om hvilken af de tre klubber som skulle være favoritter, men de vil alle tre gerne have Kovacic.

Kovacic har ikke haft et fantastisk skifte til Real Madrid, siden han forlod Serie A-storklubben Inter Milan. Derfor forventes det at Mateo Kovacic kunne være på vej væk, specielt eftersom det er kommet frem, at han har anmodet om at blive solgt.

Prisen som Mateo Kovacic lyder ifølge mediet på omkring 375.000.000 kroner. Ifølge det spanske medie Marca, kan Manchester City være klubben som sikre sig Mateo Kovacic. Fordi de forventes at være hurtigst, til at bestemme sig og komme igang med forhandlingerne.

Det står for det spanske medie klart, at Pep Guardiola har planer om at forstærke midtbanen denne sommer. Da han tidligere har vist stor interesse i Juventus-stjernen Miralem Pjanic, og der kunne Mateo Kovacic så være en noget billigere løsning.

Forlader Kovacic Real Madrid denne sommer?

Muligheden for at Mateo Kovacic bliver hos Real Madrid er der stadig, hvis det er den nyeste Real Madrid-træner Julen Lopetegui ønsker at bruge kroaten mere. Da det helt store problem for Mateo Kovacic har været den manglende spilletid, som han ikke har fået.

Der er en del skuffelse at spore hos Manchester City, efter de tabte til Chelsea i kampen om Napoli-stjernen Jorginho. Derfor skal Manchester City formentlig ud og finde sig en spiller, som kan overtage rollen som Jorginho skulle have haft.

Læs også: Medie: FCK og Roma enige om prisen på Robin Olsen