Den 22-årige spanske midtbanespiller Marcos Llorente, er ejet af Real Madrid men forventes at forlade den spanske klub. Efter en succesfuld sæson, hvor Llorente var udlejet til Alaves er der nu kommet interesse fra Premier League-storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Mirror skriver at Arsenal kigger mod La Liga, i jagten på en ny midtbanespiller. Det er dog formentlig ikke en spiller som de fleste kender, da det er en ung spanier.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Det er Real Madrid-spilleren Marcos Llorente på 22, som i sidste sæson var udlejet til Deportivo Alaves. Det blev til overraskende 32 kampe for Alaves, i den seneste sæson. Der er ingen tvivl om at det kun er fordi den unge midtbanespiller gjorde det godt.

Mirror understreger samtidig at Llorente skulle være klar på at forlade Real Madrid, såfremt at klubben er klar på det. Det forventes nemlig ikke at Marcos Llorente er tæt på at få spilletid, hos den spanske storklub.

Kan Real Madrid-spilleren komme ind i Arsenals startellever?

Derimod skriver mediet at der formentlig er større chance for at Llorente kan få spilletid, hos Premier League-storklubben Arsenal. Der er muligvis kortere vej til Arsenals startopstilling, end der er til Real Madrids.

Det engelske medie skriver samtidig at der på nuværende tidspunkt, ikke meldes om nogen forventet pris for Marcos Llorente.

Læs også: Tidligere FCM-spiller forlænger seks år med West Ham: Fansene er splittede