Formår Pep Guardiola at hente Real Madrid-spiller til Manchester City, eller er pengebeløbet ikke stort nok for Los Blancos?

Af Lasse D. Drescher

Ifølge Kickoff jagter Pep Guardiola og Manchester City Real Madrid-spiller. Der er tale om den 24-årige offensive midtbanespiller Isco. Det forventes at Isco kan blvie en meget vigtig mand, såfremt han forlader Real Madrid for at skifte til Manchester City.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Mediet skriver samtidig at tilbage da Isco underskrev kontrakten med Real Madrid, der var Manchester City også på jagt efter Isco. Kickoff har samtidig lavet nogle stats, hvor man kan se at Isco er stærkere spillende end David Silva. Det forventes nemlig at Isco skal overtage David Silva’s plads på Manchester City-holdet.

Er beløbet stort nok, for den 24-årige spanske midtbanespiller?

Manchester City skulle ifølge Kickoff stå klar med et bud, på omkring 260.000.000 kroner. Om det er nok til at sikre sig den noget svingende Real Madrid-spiller, ved ingen endnu.

Vi kan bare understrege ud fra Kickoffs statistikker, at Isco er stærkere spillende i den nuværende sæson. David Silva har spillet 22 kampe for City, og han har scoret to mål og lavet fem assist. Isco derimod har i blot 12 kampe, scoret seks mål og fem assist.

Læs også: Kvindernes kampdag: 5 bedste spillere