Real Madrid er begyndt på en ny plan. Frem for at hente etablerede kæmpestjerne for kæmpe beløb, vil de nu satse på unge lokale talenter til en lidt billigere pris.

En af de talenter er unge Marco Asensio. Han påberåber sig nu et nyt trøjenummer, der skal afspejle den rolle han har i Real Madrid lige nu. Og ikke mindst hans præstationer på holdet.

Asensio var en del af de startende 11 i sidste sæson. Nu ser det også ud til, at han er del af den nye manager, Julen Lopeteguis planer. Hans tillid er blevet gengældt med hele tre assists i tre kampe for hovedstadsklubben i La Liga i denne sæson.

En spansk journalist skrev i sidste uge, at Asensio har afvist at spille i nummer 7, der ellers har været optaget af Cristiano Ronaldo. Nu går nummer 7 formentlig til den nye spiller Mariano i stedet for.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Asensio utilfreds

Det er dog ikke helt rigtigt, fastslår Asensio selv. “Jeg vil ikke slutte min karriere og stadig spille i nummer 20, haha. Jeg synes, at det siger en hel del om, hvad jeg mener om min trøjesituation i klubben. ” skriver Marca efter de har interviewet ham.

“Om jeg vil ændre mit trøjenummer? Ja, selvfølgelig, men nu må vi se, hvad der sker. ”

Det er nu tre år siden, at Asensio skiftede til Real Madrid fra Mallorca. Den 22-årige har tidligere talt om, hvor stort presset er i Real Madrid, men hvordan det har hjulpet ham med at blive en bedre fodboldspiller.

“Presset er i Real Madrid er slet ikke som i Mallorca. Her råber folk bare: løb løb, du leger med mine børns penge. ” slog Asensio fast.

Asensio scorede et mål og tre assist i Spaniens seneste landskamp. Den endte hele 6-0 mod Kroatien i UEFA Nations League turneringen.