Real Madrid har netop vundet deres tredje CL-titel i streg. De fik deres manager til at forlade klubben. Men heldigvis er det ikke alle, der vil væk fra klubben. 

For én af klubbens helt store spillere insisterer nemlig på at blive i klubben indtil han skal pensioneres.

Det drejer sig om den eller så udskældte keeper Keylor Navas, der har indrømmet, at han ønsker at blive i den spanske hovedstad i mange år fremover.

Specielt har han indrømmet, at han er tiltrukket af fansenes store opbakning, der altid er til stede.

. Photo: Carmen Jaspersen/dpa

Elsker fansene

“Den venlighed som fansene altid udviser over for mig har jeg været enorm taknemmlig for. Lige meget, hvordan det står til med den sportslige situation står de altid bag mig. På stadion kan jeg altid høre dem råbe og det giver mig motivation. Det er det samme, når jeg går på gaden. Der kommer folk også altid glade hen og hilser. ” fortalte den 31-årige keeper.

 

“Jeg er Real Madrid spiller og jeg har kontrakt ind til 2020. Jeg har altid sagt, at jeg er glad for at være her og jeg håber, at jeg kan gå på pension i denne klub. Hvis altså Gud ønsker det.” fortalte han yderligere.

Navas indrømmede  i interviewet derudover også, at han var overrasket over afgangen af Zidane, efter han havde vundet den tredje CL-titel for første gang i historien.

Navas kommer ikke til at slappe af hele sommeren. Costa Rica er nemlig med i denne sommers VM slutrunde i gruppe E. Deres seneste testkamp gik ikke som forventet. De tabte 4-1 til Belgien.