Neymar er uden tvivl Brasiliens største stjerne i øjeblikket . Især efter han i sommers blev handlet for over 1,5 milliarder kroner. Måske er den næste Neymar kommet…altså Neymar Junior Junior…

AF KRISTIAN PARIS

Det drejer sig om Real Madrids lejesvend Vinicius Junior, der lige nu er udlejet til Flamengo for resten af sæson. De købt ham i vinter for omkring 350 milloner kroner, men eftersom han endnu ikke er 18 år gammel kan han ikke skifte til udlandet endnu.

Den tidligere brasilianske angriber Edmundo har i et interview sammenlignet den unge spiller med Neymar, der også har spillet i hjemlandet en gang. Han har specielt skabt interesse efter han scorede mod Emelec i anden halvleg af en kamp i Copa Libertadores.

Neymar Paris

Efterfølgende lavede han to mål og det førte til, at de vendte kampen på hovedet og vandt.

“Han kommer til at være den næste Neymar. Hvis han får den frihed og det frirum han behøver for at spille det fodbold han kan, så bliver han med sikkerhed den nye Neymar. ” slog den aldrende braslianer fast i intereviewet med spanske AS.

Vinicius er blevet meget kendt og lige nu betragtes han som et af de største teenage stjerner siden netop Neymar. Det underbygger hans præstation om Emelec blot yderligere.

“Det mest imponerende ved ham er, at selvom han er skiftet til Real Madrid, er hans attitude stadig den samme,” har hans manager Reinaldo Rueda udtalt. Han er nu manager for Chiles landshold forud for slutrunden til sommer.

“Han er meget ydmyg og viser meget andre mennesker respekt.  Han skaber ingen problemer, er som sagt meget ydmyg og meget god til at snakke med sine holdkammerater. Han er på vej mod noget rigtigt stort.

Vinicius har selv udtalt, at han ikek føler sig presset over det voksende omtale og pres, der er kommet efter han skiftede til Real Madrid. Han er stadig den samme.