Real Madrid havde en perfekt sæson i sidste sæson. Klubben formåede endelig at bryde Barcelonas hjemlige dominans og vandt La Liga for første gang i fem år. Derudover sikrede klubben sig også det andet Champions League trofæ inden for tre år. 

AF KRISTIAN PARIS

I kølvandet på den sæson og den nye, som Real Madrid ikke er kommet helt godt fra start, har man valgt at beholde flere af klubbens nøglespillere fra sidste sæson ved at forlænge med dem.

I sommertransfervinduet har man valgt ikke at bruge så store summer penge, som man tidligere har gjort. Man har i stedet valgt at forlænge med de spillere, der var nogle af klubbens bedste i sidste sæson.

De indebærer en forlængelse af kontrakt med Dani Carvajal, Ronaldo og Isco, der strålede i sidste sæson under Bales fravær.

Nu har en anden spiller nu også forlænget med kongeklubben. Real Madrid har forlænget med den spanske midtbanespiller Marcos Llorente, der har skrevet under på en ny fir-årig aftale.

Den 22-årige spiller kom til klubben i 2008 fra Rayo Majadahonda. Han har siden ankomsten trukket meget interesse fra resten af de europæiske storklubber, der kunne være interesseret i den unge spiller. Real Madrid har valgt at forlænge med ham for at holde interessen fra andre klubber væk. 

. Foto: David R. Anchuelo/Real Madrid via Getty Images

På klubbens egen officielle hjemmeside, står der følgende: Real Madrid C.F. og Marcos Llorente har indgået en ny aftale, der betyder, at han bliver i klubben indtil 30 juni 2021.

” I morgen søndag, kl 15 vil Marcos være tilgængelig for medierne i presserummet og i kan stille spørgsmål.

Llorente spiller lige nu for Spaniens U21 landshold, selvom han også spiller for Real Madrid senior og klubbens ungdomshold.