Real Madrid vil angiveligt ikke bruge enorme summer på en enkel spiller denne sommer. Flere medier skriver nemlig, at de regerende europæiske mestre ikke har nogle palaner om at bruge ‘Galatactico’ summer denne sommer. 

Real Madrid vil ikke hente en stor spiller denne sommer. Også selvom de netop har solgt Ronaldo til Juventus for 900 millioner kroner. Det betyder, at hverken Hazard, Mbappe eller Neymar kommer till at være Real Madrids nye store signing.

Hvis rygterne passer så kommer der ikke nogen spiller ind, der skal udfylde Ronaldo hullet. I stedet vil kongeklubben udfylde hullet på en anden måde end bruge 1 milliard på en ny spiller.

(Photo by Shaun Botterill – FIFA/FIFA via Getty Images)

I de seneste år har Real Madrid flere gange brudt transfer rekorden på spillere. Tænk bare tilbage på Gareth Bale i 2013, Cristiano Ronaldo og Kaka i 2009. Tidligere tæller også spillree som Zinedine Zidane i 2001 og Luis Figo i 2000.

I følge det spanske medie Libertad Digital vil Los Blancos altså ikke bruge så mange penge på en bare en enkelt spiller. Det betyder, at der ikke bliver nogle handler for hverken Hazard, Mbappe eller Neymay. Altså medmindre de sælgende klubber vil gå betydeligt ned i pris. Og det ser altså ud til at være ret umuligt.

Faktisk har Real Madrid ikke rigtig foretaget en Galactico signing siden 2014. Her hentede de VM-storspillende James Rodriguez for 850 millioner kroner.

Den colombianske landsholdsspiller formåede ikke at leve op til det enorme prisskilt på hovedet. Siden da har Real Madrid i stedet fokuseret på at hente unge talenter på transfermarkedet og udvikle dem.

Transferpolitikken har ændret sig

De har siden da hentet unge talenter som Vinicius Junior og Rodrygo Goes. Det er de eneste spillere, som de har brugt mere end 250 millioner kroner på siden 2014. Andre spillere, der er ankommet siden da inkluderer Marco Asensio, Mateo Kovacic og Alvaro Odriozola.

” Vi besluttede for nogle år siden, at transfer politikken for Real Madrid skal ændres. Det ændrer Cristiano Ronaldos afgang ikke på overhovedet ” . slog en kilde fra Real fast.