Der var lagt op til et brag af en kamp i europæiske sammenhænge mellem to spanske mandskaber på Lerkendal i Trondheim. Det var et forringet Real Madrid-mandskab, idet man ikke havde medbragt stjernespillere som Cristiano Ronaldo og Gareth Bale til aftenens opgør i Super Cuppen.

TRONDHEIM, NORWAY - AUGUST 09:  Sergio Ramos (R) of Real Madrid celebrates scoring his team's second goal with Lucas Vazquez of Real Madrid during the UEFA Super Cup match between Real Madrid and Sevilla at Lerkendal Stadion on August 9, 2016 in Trondheim, Norway.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)

TRONDHEIM, NORWAY – AUGUST 09: Sergio Ramos (R) of Real Madrid celebrates scoring his team’s second goal with Lucas Vazquez of Real Madrid during the UEFA Super Cup match between Real Madrid and Sevilla at Lerkendal Stadion on August 9, 2016 in Trondheim, Norway. (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Første halvleg udspillede sig i første halvdel mestendels på Real Madrids præmisser, og i det 21. minut kunne Marco Asensio knalde et knastørt skud op i hjørnet til 1-0.

I anden halvdel af halvlegen kom Sevilla mere og mere med ind i kampen, og med en overvejende boldbesiddelse til gæsterne iklædt rødt, lykkes det i det 41. minut Sevilla, at udligne stillingen til 1-1, dog nyindkøbet Franco Vasquez kunne fortsætte sin målstime fra Palermo, hvor han er købt ind fra for 100 millioner danske kroner.

I anden halvleg satte Sevilla sig mere og mere på tingene, hvilket udmøntede sig i et hav af chancer til mandskabet fra den sydlige spanske kyst.

I det 62. minut kunne Karim Benzema vende tilbage på banen i stedet for Alvaro Morata. Franskmanden har igennem længere tid døjet med ryg- og hofteskader.

Tyve minutter før tid kunne Yehven Konoplyanka bringe Sevilla foran med 2-1 på et velplaceret straffespark.

Det holdt lige indtil i overtiden, hvor Sergio Ramos kunne udligne til 2-2 mod sin gamle klub. En bitter pille at sluge for Sevilla, der troede at alting var under kontrol.

Dermed skulle kampen afgøres i forlænget spilletid, og her fik Sevillas Kolo rødt kort i det 93. minut, og så begyndte nedturen for Sevilla for alvor.

Blot fem minutter efter var der optræk til en scoring til Real Madrid, men det blev annulleret.

To minutter før tid kunne Carvajal sensationelt bringe Real foran med 3-2, og dermed var Sevillas skæbne afgjort.

Dermed vinder Real Madrid UEFA Super Cup anno 2016 i Trondheim.