Af Anders Lang Jensen

Argentinske Paulo Dybala er en kæmpe stjerne i Juventus, og har været rygtet kraftigt mod spansk fodbold, hvor de to giganter Barcelona og Real Madrid står klar med åbne arme.

Nu er sidstnævnte, nemlig Real Madrid, klar til at gøre handling ud af interessen i Dybala. Et stort sommerbud tigger ind i indbakken hos Den Gamle Dame i Juventus til sommer fra kongeklubben i Madrid på den absolutte stjerne Dybala, der senest gjorde det slemme ved Barcelona, og sendte Blaugrana-klubben ud af Champions League-kvartfinalerne.

Det spanske medie Don Balon skriver i dag, at Zinedine Zidane og Real Madrid vil smide to stjerner i en byttehandel i jagten på argentineren, der ellers for nylig underskrev en ny 5-årig kontrakt med Juventus.

James Rodriguez og Alvaro Morata er spillere, der ikke er faste i den spanske gigants startellever. Dermed øjner Real Madrid en byttehandel, hvor de to offensivspillere rejser til den italienske mastodont, og omvendt Juventus der sender Dybala den anden vej mod Santiago Bernabeu.