Efter Real Madrids sejr over Atletico Madrid i den spanske supercup stod klubpræsident Florentino Perez klar med den helt store ros til træner Zinedine Zidane. 

Søndag aften tørnede Real Madrid og Atletico sammen i den spanske supercup. Et opgør, der endte målløst, og som måtte afgøres i straffesparkskonkurrence. Her trak Real Madrid det længste strå med 4-1, og efter kampen var kongeklubbens præsident ikke bleg for at anerkende Zinedine Zidanes bedrifter som træner for de hvidblusede. 

”Zidane har vundet masser af trofæer, og vi er glade på hans vegne. Jeg håber, at han vinder flere. Zidane et kærligt forhold til Real Madrid. Han valgte at tage et års pause, og nu er han vendt tilbage med ny energi. Zidane er en velsignelse fra himlen,” sagde Florentino Perez ifølge Marca. 

Supercuppen blev afviklet på King Abdullah Sports City Stadium i Jeddah i Saudi Arabien, og Real Madrid var afsted uden spillere som Eden Hazard, Karim Benzema og Gareth Bale. Og det gjorde præstationen ekstra imponerende, mener klubpræsidenten. 

”Zidane har været i stand til at sammensætte et hold, og vi vandt trofæet. Jeg tror, at vi er på rette vej til at finde os selv igen efter et mindre dyk. Nye folk er kommet til, som har givet holdet intensitet, og vi er på rette vej.”

Real Madrids målmand Thibaut Courtois reddede et straffespark af Thomas Partey i straffesparkskonkurrencen, og Perez havde også roser med i posen til den belgiske landsholdskeeper. 

”Vi købte Courtois i sin tid, fordi vi mener, at han er den bedste målmand i verden. Han var en nøglespiller i dag,” konstaterede den 72-årige klubpræsident. 

Real Madrid ligger i øjeblikket nummer to i den spanske liga, a point med Barcelona på førstepladsen. I ottendedelsfinalerne i Champions League har madrilenerne trukket Manchester City.