Real Madrid vil hente en af Porto s helt store stjerner. Læs hvor meget han er værd og hvem han er er. 

Det drejer sig om venstrebacken Alex Telles fra Porto, der meget vel kan være på vej til Real Madrid. Los Blancos vil udvide deres trup forud for næste sæson. Det forlyder at de tredobbelte europæiske mestre har snakket med den portugisiske klub i går mandag. Det skriver avisen Record i hvert fald.

Real har brug for en ny spiller på deres venstre back. Det sker efter de ikke mere vil bruge Theo Hernandez. I stedet planlægger de at sælge det unge talent.

(Photo by Jack Thomas/Getty Images)

Porto spilleren kom til klubben i 2016 og har spillet to sæsoner for dem. Den 25-årige startede ellers sin karriere i Brasilien, hvor han også blev født. Juventude var siden hen hans første klub før han blev opkøbt af Gremio.

Dernæst skiftede han til Galatasaray, hvor han lavede to mål. Efter et succesfuldt ophold der skiftede han til Italien, hvor han kom på holdet i Inter. Det gik dog ikke så godt og han skiftede tilbage til Galatasaray i Tyrkiet igen. Nu er dog i Porto og har spillet 90 kampe for dem. Derudover er det blevet til fem mål og hele 30 assists.

Det er dog ikke første gang bliver rygtet sammen med hovedstadsklubben fra Spanien. Helt tilbage i 2015 skrev flere internationale medier om, at han måske denne sommer ville skifte til klubben.

Dog er det ikkke, der hvor hans fremtid ligger. Flere medier har nemlig rygtet ham væk fra klubben. En af de klubber han er blevet sat i forbindelse med er Real. Han kan købes for omkring 300 millioner kroner. Derudover er han også blevet sat i forbindelse med klubber som Juventus, Chelsea og Liverpool.