Benzema kan efter gårsdagens opgør se sig selv kravle endnu længere op af en meget eftertragtet liste…

Af Kristian Paris 

Karim Benzema har nu overgået Thierry Henry på listen over mest scorende spillere i Champions League.

Benzema udlignede for Real Madrid til 1-1 i ottendedelsfinalen mod Napoli, og de var således hans 51. mål i Champions League. REal Madrid vandt kampen 3-1 og de har således et godt udgangspunkt for returkampen, der spilles på Napolis hjemmebane den 7. marts.

Ved scoringen overgik Benzema også den tidligere angrebsstjerne Henry og det betyder, at Benzema nu ligger nummer fem. Næste spiller på listen er Ruud van Nistelrooy på 56 mål.

Benzema har præsteret godt i dette års Champions League. I  begyndelsen af denne sæson lå han udenfor listens top 10 med 46 mål. Men fem mål i fire kampe har sent ham helt op på 5. pladsen.

I kontrast til Benzemas scoringsrate i Champions League, står Benzemas elendige form i La Liga. Det er kun lykkedes franskmanden at nette fem gange i den hjemlige liga – en skuffende præstation, hvorfor han også er blevet udsat for meget kritik. Det er tvivlsomt om Benzemas niveau er godt nok til kongeklubbens, og der tales om en mulig transfer til sommer.

De største bejlere til Benzemas plads i Madrid er Dortmunds hurtigløber Pierre-Emerick Aubameyang, læs her: https://fodboldspilleren.dk/451512-2/

Real Madrids næste kamp er på lørdag mod Espanyol.