Real Madrid og Barcelona er efter sigende begge interesseret i 18-årige Takefusa Kubo fra Tokyo FC. Ifølge spansk avis ser madrilenerne ud til at trække det længste strå. 

Takefusa Kubo kan vise at være en japansk fodboldstjerne i svøb. Den 18-årige offensive midtbanespiller fra FC Tokyo er ifølge spanske medier i søgelyset hos Real Madrid og Barcelona såvel som PSG. 

Marca skriver, at Barcelona forsøgte at skrive kontrakt med spilleren tilbage i 2014, men på grund af FIFAs regler om køb af spillere under 18, fik klubben i stedet en karantæne fra at købe spillere. Og nu ser det ifølge samme avis ud til, at Takefusa Kubo skal til Real Madrid i stedet. Den spanske kongeklub har angiveligt tilbudt det japanske stortalent en årsløn på cirka 7,5 millioner kroner, og selvom aftalen ikke er officielt bekræftet, mener Marca at vide, at det er så godt som sikkert, at det kommer til at ske i løbet af de næste par dage. 

Real Madrid betaler FC Tokyo 15 millioner kroner i overgangssum, og Takefusa Kubo får en fem-årig kontrakt og skal i første omgang være en del af Castilla-truppen i næste sæson. 

Det spanske mandskab er i fuld gang med at hente forstærkninger på spillerfronten. 18-årige Rodrygo Goes kommer til fra Santos, Eden Hazard er hentet i Chelsea, Eder Militao er købt i Porto og senest er også Ferland Mendy kommet til fra Lyon. Samtidig formodes det blandt iagttagere, at klubben også vil sælge flere af sine spillere, hvor Gareth Bale længe har været rygtet væk, ligesom James Rodriguez ikke ventes at vende tilbage til klubben fra sit lejeophold i Bayern München. Ligeledes har de to brasilianere Marcelo og Casemiro været nævnt som spillere, der kan være på vej væk fra Real Madrid.

For flere transferrygter besøg Fodboldnyheder.dk.