Bayern München s manager Niko Kovac har afsløret, at midtbanespilleren fra Madrid bliver i klubben denne sommer. 

På en pressekonference har Kovac fortalt, at James Rodriguez bliver i klubben permanent denne sommer.  I den forgangne sæson har han nemlig kun været udlejet fra den klub, der ejer ham, Real Madrid, til Bayern München i Bundesligaen.

” Vi har 100 % låneaftale med ham denne sommer. Den ender kun, hvis vi selv siger det. Han bliver her (om Rodriguez red.)

(Photo by Adam Pretty/Getty Images)

Vender James tilbage til Madrid

På det seneste er det ellers blevet rygtet, at den colombianske midtbanespiller ville tilbage til Real Madrid denne sommer. Det sker efter manageren Zinedine Zidane har forladt klubben. Flere medier skriver nemlig, at den franske manager netop var årsagen til, at han forlod den spanske hovedstad for snart et år siden.

James er dog lige nu halvvejs inde i inde i en to-årig aftale med Bundesliga mestrene. Det betyder, at Bayern  München bliver nødt til at forhandle med Real Madrid for at hente den 27-årige offensiv profil permanent væk fra Santiago Bernabeu.

Det er dog ikke så let som det ser ud for Bayern München. James Rodriguez passer nemlig meget bedre til den nye managers spillestil end før.

Den tidligere spanske landstræner Julen Lopetegui er netop blevet ansat som manager i Real Madrid. En klub, der har vundet Champions League foran netop Bayern München de sidste tre år i træk. Det er første gang i historien en klub har gjort det.

Der er dog indskrevet i aftalen mellem Real og Bayern München, at Bayern kan købe James Rodriguez for en billig pris, når lejeaftalen om et år mere og en sæson mere  udløber.

Bayern München har vundet Bundesligaen de sidste fem år i streg. Derfor er de også en seriøs udfordrer til Champions League trofæet sæson efter sæson. De har dog ikke været heldige på det seneste.