For angiveligt at få styr på sin fremtid har Bayern Münchens Renato Sanches bedt manager, Carlo Ancelotti, om ikke at blive udtaget til weekendes kamp mod Werder Bremen i Bundesligaen på Weserstadion i dag. Det skriver Sky Sports. 

AF KRISTIAN PARIS

Angriberen, der er 20 år gammel, skiftede til Bayern München sidste somme fra SL Benfica i Portugal. Den handel skete efter han havde vundet EM for landshold med Cristiano Ronaldo og resten af den portugisiske trup samme sommer. Derfor var der også store forventninger til spilleren i sidste sæson.

AFP PHOTO / MIGUEL RIOPA

Men de forventninger blev ikke helt indfriet i sidste sæson, og mulighederne er der nok heller ikke denne her sæson. Den unge spiller har nemlig længe været sat i forbindelse med et skifte væk fra Sydtyskland. Specielt engelske Manchester United har meldt sin interesse i midtbanespilleren.

Sanches skrev sidste år under på en kontrakt, der holder på Allianz Arena helt til 2021, men den kontrakt ser ud til at blive brudt inden transfervinduet lukker om bare fem dage.

I sidste sæson blev det ‘kun’ til 25 kampe for spilleren i alle turneringer, og de præstationer var bestemt ikke noget at pral af. Han scorede hverken et mål eller lavede en assist.

Derfor har han angiveligt bedt tyskernes italienske manager om ro til at finde ud af, hvor han skal tilbringe de næste år af sin karriere. Med ankomsten af James rodriguez til Bayern, gør det det Sanches lidt overflødig. Senest har han også været i forbindelse med en to-årig lejeaftale til de italienske mestre og Champions League-finalister, Juventus.

Transfer deadline day er på næste tirsdag, og det betyder, at den unge spiller skal skynde sig lidt, hvis ikke han skal være stuck i München det næste halve år.