Den tidligere United-assistent mener, at Ryan Giggs er en bedre kandidat end Jose Mourinho omkring manager-jobbet på Old Trafford.

Af Anders Lang Jensen

MANCHESTER, ENGLAND - AUGUST 26:  Ryan Giggs of Manchester United greets manager Jose Mourinho of Chelsea ahead of the Barclays Premier League match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford on August 26, 2013 in Manchester, England.  (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images

Giggs ville være bedre for United end Mourinho, hvis van Gaal bliver fyret. Det er sådan, Rene Meulensteen udtaler sig.

Der er FA-cup-finale i denne uge, og meget fokus i United går på den kritiserede manager van Gaal. Efter United-holdet afsluttede deres Premier League-sæson mod Bournemouth, buhede mange tilhængere på Old Trafford af den udskældte hollænder. Det skyldes en mindre god sæson og en kikset Champions League-kvalifikation.

Hvis et skifte på manager-posten skulle ske, er Ryan Giggs og Jose Mourinho de blandt de varmeste emner omkring jobbet. Rene Meulensteen som arbejdede under Sir Alex Ferguson i deres tid hos de røde djævle, er helt klar over hvem der hans favorit til jobbet. ”Folk siger, at Giggs ikke har nogle erfaring som manager. Men han er den som ved allermest omkring Manchester United end alle andre kandidater til jobbet. Og det er et kæmpe plus i bogen.”

En outsider til jobbet på Old Trafford er en anden hollænder. Nemlig Ronald Koeman. Og ham har Meulensteen også kommenteret på. ”Jeg ved, Koeman er en god træner, og han har gjort det fantastisk i Southampton. Jeg forstår udmærket, hvorfor han rygtes til Everton. Så hvorfor skulle han ikke også, kunne være interessant for United?”