Den nye boss på Etihad Stadium synes, at hans hold mangler mere kvalitet, og derfor skal der handles nye spiller i de kommende transfervinduer. Det skriver Daily Mirror.

Af Anders Lang Jensen

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 02:  Josep Guardiola, Manager of Manchester City (L) gives Sergio Aguero of Manchester City (R) instructions during the Premier League match between Tottenham Hotspur and Manchester City at White Hart Lane on October 2, 2016 in London, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

De rige ejere i Manchester-klubben er klar til at give Guardiola svimlende £150m til at hente nye spillere. Og de spillere har den spanske succestræner udpeget.

Det drejer sig om forsvarsspillerne Hector Bellerin og Leonardo Bonucci. Og så lige en enkelt angriber til den i forvejen stjernespækkede offensiv. Nemlig Dortmunds angrebslyn Aubameyang.

Klubben vil forsøge disse spillere i det kommende transfervindue, og hvis det lykkedes kan City blive meget stærkere end i er i øjeblikket.

Guardiola har bedt om mere. Det har han fået. Det kommende januar-vindue ligner noget, der kan blive historisk stort for Man City.