Transfermarkedet er i går og den nye sæson står for fald. I England løber hele arrangementet af stablen næste weekend, når sæsonens første Premier League-kamp spilles. I skrivende stund er derfor under en uge til at forbedre truppen frem mod premiere og det har fået Jurgen Klopp fra Liverpool til at handle hurtigt. 

Af David Paris

Barcelona har som bekendt solgt deres helt store superstjerne Neymar som verdens dyreste fodboldspiller. Resultatet er en catalansk storklub med en enorm mængde og et stort ønske om at tilknytte endnu en stjernespiller til holdet inden premiere på den nye sæson næste weekend. I den seneste uges tid har der været rygter om, at Liverpools offensive midtbanespiller Phillipe Coutinho meget vel kunne være på vej til La Liga-giganterne. Et skifte den brasilianske landsholdsspiller angiveligt ikke har tænkt sig at sige nej til.

Træner Jurgen Klopp er altså under et enormt pres og formår den tyske træner ikke at holde på Coutinho skal han ud og hente en erstatning. Ifølge mediet Sport Witness kunne erstatningen meget vel hedde Hakim Ziyech og spille i Ajax.

Han er marokkansk landsholdspiller og er en stor profil i den hollandske Eresdivise. I 46 kampe i sidste sæson for Ajax Amsterdam nettede han 12 gange og lagde yderligere op til 20 mål. En imponerende statistik, hvilket også er grunden til, at netop større klubber, som Liverpool har fået øjnene op for ham.

Ziyech skulle angiveligt være glad for tilværelsen i den hollandske hovedstad og have ingen planer om at skifte de hollandske græsgang ud foreløbigt. Klubben formåede dog ikke at kvalificere sig til Champions League tidligere på ugen, så det er kan være grunden til at et skifte til Liverpool kunne være attraktivt. En eventuel overgangssum er stadig uvis, men det skulle angiveligt ikke være mere end Neymars pris…