Den franske træner Arsene Wenger meddelte for et par uger siden, at hans trænergerning i Premier League-klubben Arsenal, ville stoppe efter denne sæson. Det er dermed et punktum for hans 22 år lange Arsenal-karriere, men i en alder af 68 år, ville manageren sagtens kunne fortsætte et par årti et andet sted. Og det er så spørgsmålet… Skalv Wenger ud og træne fodbold et andet sted?

Tidligere på ugen udtalte den nu ledige træner, at fodbolden var hans stof. Han var afhængig af fodbolden og den måde man bliver testet og udfordret på – samtidig sagde han, at hvis han skal undvære det, så kræver det tilvænning.

Fpr første gang i 19 år, i forrige sæson formåede Arsenal ikke kvalificere sig til Champions League – måske er det stadig det, der nager franskmanden? (Photo by Mike Hewitt/Getty Images). 

Nu siger hovedpersonen så, ifølge det engelske medie Goal.com, at han ikke selv ved, hvad fremtiden bringer for ham. Han siger faktisk følgende om sin egen fremtid:

“Har jeg stadig driven, gnisten og lysten til at være træner? det er spørgsmålet, der går og tumler med lige nu og det er det spørgsmål jeg skal have besvaret inden to uger. 

“Har jeg stadig lyst til at være træner? Ja. Har jeg lysten til at smide mig selv og min familie ind i endnu en vild udfordring? Det ved jeg ikke endnu. For det her job kræver total forpligtelse – ikke noget med at gøre det halvt. Jeg er nødt til at give mig selv tid og jeg er nødt til at mærke om jeg kan leve uden fodbolden. Det er jeg i gang med lige nu.”

I sin tid i Arsenal har han nødt stor succes. Tre Premier League-titler og syv FA Cup-triumfer er det blevet til, samtidig med at han i 2005-06-sæsonen fik The Gunners, som klubben også kaldes, i Champions League-finalen.