Marco Reus forklare Borussia Dortmund at de bliver nødt til at investere for at holde ambitionerne høje.

Mats Hummels, Ilkay Gündogan og Pierre-Emerick Aubameyang har alle tre været sat i forbindelse med et skifte væk fra Signal Iduna Park, det er Liverpool og Arsenal som er interesserede.

Marco Reus skrev sidste år under på en kontraktforlængelse på fire år, og nu ønsker Reus at Dortmund skal vise deres magt og ambitioner frem.

Reus fortalte dette til Die Welt: 

“Hvis klubben ønsker at holde på Gündogan og Hummels bliver de nødt til at handle ind. Ønsker du at være en top klub, skal du investere. Som spiller vil man gerne nå til tops, og det vil klubben også. Der er ingen tvivl om at vi kan holde på vores spillere, men vi skal også hente andre gode spillere til. Som et hold vil vi gerne opnå toppen i Champions League, men økonomisk skal vi også være med i toppen.

Aubameyang er meget vigtig for os, mange personer tænker at han kun tænker på stil, fede biler og glitter. Men det er fuldkommen forkert, Aubameyang er en af de mest professionelle spiller jeg har arbejdet sammen med. Han er et godt eksempel på at folk ikke skal vurderes på ansigts værdi, men arbejdsmorale og resultater”

 

Læs også: Manchester United klar til at springe alle rekorder for Neymar