Adidas har i dag lanceret deres nye fodboldstøvle. En støvle, som i følge den tyske gigant er kommet, for at revolutionere måden vi tænker fodboldstøvler på. Navnet på den nye støvler er Adidas ACE16+ Pure Control. Det er en støvle, der byder på en lang række nye teknologier, som i sidste ende skal sikre fodboldspillere den ultimative kontrol.

Adidas ACE16+ Pure Control er fremtiden og det er innovation på højeste plan. Støvlen er efterfølgeren til Adidas ACE og siges at være kontrol i sin reneste form. Adidas har haft stor fokus på at innovere med hensyn til den måde vi tænker fodboldstøvler på. Fokus har især også lagt på brugen af lette materialer og denne nye Adidas ACE16+ vejer sølle 228 gram.

Køb Adidas ACE16+ Pure Control her

IMG_2834-1

Banebrydende laceless design

Det, der springer mest i øjnene er uden tvivl de manglende snørebånd. Den nye Adidas ACE16+ er nemlig lavet fuldstændig uden det normale snørebåndssystem. Overdelen er lavet af Adidas’ Primeknit materiale, som er et vævet materiale, der former sig efter foden. Primeknit overdelen føles mest af alt som en strømpe og det tætte fit betyder, at man helt kan droppe snørebåndende. Uden på overdelen ligger et syntetisk materiale, som sikrer optimal kontrol i alt slags vejr, samt forbedret holdbarhed. Støvlen er relativt høj og udstyret med den såkaldte Techfit Collar, som gør at den føles som en strømpe og nærmest bliver en forlængelse af benet.

Støvlen er bygget op om et stærkt skelet. Dette skelet er lavet af nogle af Adidas’ fineste materialer. Inde i den midterste del af støvlen sidder et vævet Techfit supportsystem. De fleste kender nok Techfit fra Adidas’ baselayer. Materialet er kendt for at sætte sig meget tæt til kroppen og det har den samme effekt på foden. Techfit skelletet sørger for en optimal lockdown effekt. Dette vil sige, at foden nærmeste låses fast i støvlen, så man ikke skrider rundt ved retningsskift og hurtige vendinger.

Køb Adidas ACE16+ Pure Control her

IMG_2842-1

GROUND/CTRL 2.0 – Det bedste knopsystem nogensinde

Udover selve overdelen, så er den nye Adidas ACE16+ og udstyret med et helt nyt knopssystem kaldet GROUND/CTRL 2.0. Det beskrives af Adidas, som deres bedste knopssytem nogensinde. Det er et knopssytem, der har 11 runde knopper, som er placeret på strategisk udvalgte steder. De runde knopper sikrer optimal stabilitet og greb i banen. Den runde udformning betyder ligeledes, at støvlen performer optimalt i de hurtige vendinger og retningsskift. Knopssystemet er ligesom det tidligere en hybrid, som både kan bruges på de traditionelle græsbaner (FG) og kunstgræsbaner (AG).

Det nye knopssystem sidder på en ydersål, som de fleste fodboldspillere nok kender til. Ydersålen er nemlige det neste punkt, hvor Adidas ikke for alvor har lavet noget om. De har valgt, at gå med deres populære Sprintframe, som efterhånden har siddet på flere af deres topmodeller. Det er en utroligt fleksibel og let sål, som man fodboldspillere holder meget af.

Køb Adidas ACE16+ Pure Control her

Hvilke stjerner skal spille i Adidas ACE16+ Pure Control?

LONDON, ENGLAND - OCTOBER 20: Mesut Ozil celebrates scoring the 2nd Arsenal goal during the UEFA Champions League match between Arsenal and Bayern Munchen at Emirates Stadium on October 20, 2015 in London, United Kingdom. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Et af de helt store spørgsmål, der melder sig på banen hver gang, der udkommer en helt ny model er, “hvilke stjerner skal spille i den?”

Det er tidligere blevet offentliggjort at de to frontfigurer for den nye Adidas ACE16+ er Arsenals, Mesut Özil og FC Barcelonas, Ivan Rakitic. Støvlen er designet til de centrale spillere, der skal styrer spillet og ligger de afgørende afleveringer. Det forventes også at Real Madrid stjernen, James Rodriguez vil spille i støvlen.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=zx2eZ5s1458″]

Læs mere om Adidas ACE16+ Pure Control hos Unisport.dk