Rio Ferdinand ville elske at se Zlatan Ibrahimovic skifte til en Premier League klub.

Af Anders Lang Jensen

PARIS, FRANCE - MAY 14: Zlatan Ibrahimovic of PSG celebrates with teammates winning the French Ligue 1 championship during the trophy ceremony following the French Ligue 1 match between Paris Saint-Germain (PSG) and FC Nantes at Parc des Princes stadium on May 14, 2016 in Paris, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Photo by Jean Catuffe/Getty Images

Ibrahimovic forlader PSG til sommer efter hans kontrakt udløber. Og en række europæiske topklubber er klar til at hente den tårnhøje svensker. Og ifølge mange kilder er den 34-årige tættest på at lande et skifte til Old Trafford og Manchester United.

The Telegraph skriver, at de forventer Zlatan skifter til United i et års tid for så derefter at skifte til USA hos LA Galaxy.

Og det er noget den tidligere United-stjerne, ville elske at se. For Rio Ferdinand har nemlig tweetet følgende: ”Please… En eller anden PL-klub hent Zlatan. Vi har brug for ham her!”

Ibrahimovic har scoret 46 mål sammenlagt alle kampe i løbet af sæsonen. Og det har bl.a. gjort PSG til franske mestre for 4. år i træk.

Og den svenske superstjerne ved godt, hvor han vil hen til sommer. ”Jeg ved, hvor jeg vil hen til sommer, men jeg siger det ikke i aften”, sagde Zlatan efter 4-0 sejren over Nantes lørdag aften.

Ibrahimovic skiftede til PSG i 2012 fra AC Milan for £24m. Og han har vundet 13 liga-titler spredt ud over 4 lande i løbet af hans store og flotte karriere.