COPENHAGEN, DENMARK - SEPTEMBER 04: Riza Durmisi of Denmark in action during the FIFA World Cup 2018 european qualifier match between Denmark and Armenia at Telia Parken Stadium on September 4, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

COPENHAGEN, DENMARK – SEPTEMBER 04: Riza Durmisi of Denmark in action during the FIFA World Cup 2018 european qualifier match between Denmark and Armenia at Telia Parken Stadium on September 4, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Riza Durmisi skiftede denne sommer til Real Betis, og han har fået en fremragende start i sin nye klub.

Det var ellers ikke nogen let start som Riza Durmisi fik, da Real Betis skulle møde FC Barcelona i den første kamp, hvor han og resten af holdet blev sablet ned i et 5-2-nederlag.

Riza Durmisi har dog heldigvis fået genvalg i de to seneste kampe for Real Betis, hvor han først sammen med resten af forsvaret fik et clean sheet mod Deportivo, og i weekendens kamp lavede han såmend en flot assist til Betis’ 2-0-mål i kampen mod Valencia.

Netop assists og mål er noget, som Riza Durmisi gerne vil bidrage noget mere med.

– Jeg er meget selvkritisk. Jeg vil gerne bidrage med mål og assists. Jeg kommer også frem til flere farlige situationer og kunne godt have lavet en assist eller have scoret. Men jeg traf nogle mindre gode beslutninger, sagde Durmisi ifølge bold.dk efter Danmarks landskamp mod Armenien.

Du kan se Riza Durmisis første assist for Real Betis ved at klikke her.

Real Betis vandt i øvrigt kampen 3-2 over Valencia efter et sejrsmål i overtiden.

Riza Durmisi fortalte til bold.dk efter de to første kampe, at han var glad for den gode start

– Det var det, som jeg havde regnet med og håbet på. Selvfølgelig er der ingen garanti, fordi man skal kæmpe sig til det. Men jeg har altid haft tro på mine egne evner, og jeg ved, at når jeg først kommer på banen og rammer mit topniveau, så har jeg også svært ved at se, hvorfor en træner skulle bænke mig.sagde Riza Durmisi til bold.dk den 2. september.